Transport si retururi


Livrarea comenzilor se realizeaza in termen de 1-2 zile lucratoare, prin curier rapid, in urmatoarele conditii:


       GRATUIT* pentru 2 (doua) produse achizitionate sau comenzi cu valoare mai mare de 249 RON

       15 RON*  pentru un sigur produs achizitionat sau comenzi mai mici de 249 RON

       *tarif valabil in raza de acoperire curier DPD, Posta RomanaConform legislatiei in vigoare, poti returna produsele achizitionate intr-un termen de 14 zile calendaristice de data receptiei acestora. In acest sens, te rugam sa ne înștiințeze prin completarea formularului de retur sau printr-un e-mail la adresa office@cleos.ro. 

Produsele vor fi returnate prin curier rapid sau Posta Romana, fara sa prezinte semne de uzura, purtare, utilizare, zgarieturi, lovituri, accesorii lipsa si sa contina elementele de identificare initiale: etichete intacte, accesorii aferente si, in masura posibilitatilor, ambalaj original. In cazul in care produsele nu respecta cele de mai sus ne rezervam dreptul de a decide refuzul returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma care va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

Costul serviciilor de curierat pentru returul produselor va fi suportat de catre client. Daca ai beneficiat de transport gratuit si returnezi unul sau mai multe produse pierzi acest beneficiu si cheltuielile cu transportul se vor retine din contravaloarea produsului returnat. Aceasta regula se aplica daca in urma returului rezulta un singur produs comandat, cu o suma finala platita sub pragul minim de transport gratuit mentionat mai sus.

Rambursul contravalorii produselor returnate se face exclusiv prin canal bancar, in contul IBAN indicat de tine cu ocazia notificarii returului. Nu vor fi acceptate retururile trimise catre noi cu ramburs la receptie. Durata medie de returnare a fondurilor prin virament bancar este de 1-5 zile lucratoare din momentul receptiei si acceptarii returului.

Pentru orice alte intrebari / informatii te rugam nu ezita sa ne contactezi.